Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland: 'Wij zijn de grootste, beste en bekendste'

05-10-2015, 21.01 uur

Walibi Holland is allesbehalve bescheiden. Aan de vooravond van de vijftiende editie van de Halloween Fright Nights klopt het pretpark zichzelf flink op de borst. Het griezelfestijn wordt in een persbericht omschreven als het "grootste, beste en bekendste halloween-evenement van Europa".

Daarmee haalt Walibi hard uit naar concurrenten als Movie Park Germany en Europa-Park. Opvallend is dat Kasteel Keukenhof eerder claimde het grootste halloweenfestival van Nederland in huis te hebben.

In Walibi trekt dit najaar vooral een erotisch getint themagebied de aandacht. De scare zone Twisted zorgde onlangs nog voor veel ophef. Met name christelijke politici waren niet te spreken over acteurs die bezoekers gaan confronteren met slaven, zweepjes en handboeien.

Sinds vorige week is Walibi met man en macht reclame aan het maken voor de Fright Nights, die komend weekend beginnen. Op social media spreekt mascotte Eddie de Clown fans, journalisten, tv-makers en vloggers toe. Hij sloeg Looopings niet over.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be