Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Oeps: kermis komt een week te vroeg door slordige fout

03-10-2015, 20.50 uur

Door een stomme blunder vindt de kermis in Tiel dit jaar een week te vroeg plaats. Normaal gesproken staat het Gelderse stadje in de derde week van oktober in het teken van kermis, tijdens de herfstvakantie. Dit jaar vergiste de organisatie zich.

Bij de inschrijving heeft Buro de Kermisgids per abuis een verkeerde periode gehanteerd. Dat kwam pas aan het licht toen de exploitanten al een standplaats hadden gekregen. Omdat veel van hen op de oorspronkelijke datum al andere verplichtingen hadden, kon de kermis niet meer verplaatst worden.

Nu duurt het volksfeest op de Waalkade in Tiel van donderdag 15 tot en met maandag 19 oktober. De organisatie belooft dat de kermis volgend jaar wel weer in de juiste week valt.

Meer kermis
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be