Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
The London Resort

Openingsjaar nieuw megapretpark Londen weer uitgesteld

04-10-2015, 13.22 uur

Het openingsjaar van Paramount London, een gigantisch nieuw pretparkresort in Engeland, is wederom uitgesteld. Door vertragingen bij het aanvragen van bouwvergunningen gaat de trekpleister pas op zijn vroegst open in 2021. Eigenlijk had het park al in 2019 af moeten zijn.

Eerder werd het project uitgesteld tot 2020. De plannen voor Paramount London omvatten onder meer een attractiepark, een waterpark en hotels. Er komen themagebieden en attracties rond films en tv-series als Mission: Impossible, Star Trek, Doctor Who en Wallace & Gromit

Volgens directeur David Testa kosten onderzoeken naar de gevolgen voor het verkeer en het milieu meer tijd dan gedacht. Buurtbewoners vrezen dat de komst van het park zorgt voor veel files. Ook veel bedrijven in de omgeving zijn ontevreden. Circa honderd ondernemers zijn bang dat ze moeten verhuizen als het resort wordt gerealiseerd.

Pas als alle onderzoeken zijn afgerond, kan bij de overheid een definitief plan worden ingediend. Dat gebeurt waarschijnlijk halverwege volgend jaar. Afgelopen zomer werd al een eerste stuk grond aangekocht.

Meer The London Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be