Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany sluit achtbaan vanwege technisch defect

03-10-2015, 14.53 uur

De spectaculairste achtbaan van Movie Park Germany staat stil. Vanwege een technisch mankement is de hangende achtbaan MP Xpress al een tijdje gesloten. Het is onduidelijk wanneer de rollercoaster weer open kan.

De sluiting komt voor het Duitse pretpark op een slecht moment. Deze week begon het Halloween Horror Fest, de drukste periode van het jaar. "Als gevolg van onderhoudswerkzaamheden de MP Xpress is gesloten", staat in gebrekkig Nederlands op de website van Movie Park.

Volgens ingewijden kan het nog tot de winter duren voor de problemen verholpen zijn. Een woordvoerder is optimistischer. "Zodra ontbrekende reserveonderdelen geleverd worden, gaat de achtbaan meteen weer open. We doen ons uiterste best om de attractie nog dit seizoen in gebruik te nemen."

De MP Xpress is een zogeheten suspended looping coaster van de Nederlandse fabrikant Vekoma, vergelijkbaar met de Condor in Walibi Holland. Passagiers gaan vijf keer over de kop met een topsnelheid van 80 kilometer per uur.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be