Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Restaurants Efteling ook toegankelijk voor bezoekers zonder kaartje?

25-09-2015, 15.08 uur

De restaurants van de Efteling zijn binnenkort mogelijk ook toegankelijk voor bezoekers die geen entreekaartje op zak hebben. Op dit moment onderzoekt de directie of de horecagelegenheden ook opengesteld kunnen worden voor gasten zonder toegangsbewijs.

Dat staat in een samenvatting van bijeenkomsten die de Efteling in mei en juni had met buurtbewoners. Zij hadden om de mogelijkheid gevraagd. "Omwonenden vragen of de Efteling iets kan bieden aan haar omgeving", staat in het document. "Hierbij worden suggesties gedaan, zoals het organiseren van activiteiten voor omwonenden en het openstellen van restaurants voor de lokale bevolking zonder een parkticket te hoeven kopen."

De Efteling belooft dat die laatste suggestie onderzocht zal worden. Ook wordt er gekeken naar mogelijkheden om producten van lokale ondernemers te verkopen in het attractiepark. Buurtbewoners willen verder dat de Efteling naast "attracties voor vermaak" ook educatieve en meer natuurgerichte attracties ontwikkelt.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be