Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Fundamenten van nieuwe achtbaan Walibi Holland worden zichtbaar

19-09-2015, 21.41 uurBeeld: Laurens van Heerde

Walibi Holland legt de laatste hand aan de fundering van een nieuwe achtbaan. Op de bouwplaats van de rollercoaster liggen de fundamenten inmiddels op hun plek. Ook de locaties van steunpilaren zijn goed zichtbaar.

Twee maanden geleden was het terrein nog een grote zandvlakte. Over zes maanden moet de 32 meter hoge ride af zijn. De opening staat gepland voor eind maart 2016.

Binnenkort maakt het pretpark bekend wat voor achtbaantype we kunnen verwachten. Tot die tijd moeten nieuwsgierige bezoekers het doen met vage hints, zoals mysterieuze kijkdozen naast het terrein.Walibi-directrice Mascha van Till plaatste vandaag wel een foto van een stuk achtbaan op haar Twitter-account. "Can't wait", schreef ze bij de afbeelding, gevolgd door "24/03/15 1330".

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be