Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Grootste pretparkbeurs van Europa wijkt uit naar Scandinavië

23-09-2015, 10.04 uur

Europa's grootste pretparkbeurs wordt dit jaar voor het eerst gehouden in Scandinavië. Na edities in Rome, Berlijn, Londen, Parijs en Amsterdam vindt de Euro Attractions Show (EAS) dit najaar plaats in Zweden, vlakbij attractiepark Liseberg.

Op de expo tonen 425 bedrijven uit de pretparkwereld hun laatste snufjes aan het publiek. Het gaat niet alleen om attractiebouwers, maar ook om bijvoorbeeld decorateurs, bedenkers van horecaconcepten en makers van computersystemen.

De beurs op 6, 7 en 8 oktober wordt gezien als een jaarlijkse reünie voor bekende gezichten uit de branche. Men verwacht zo'n negenduizend bezoekers. Het nabijgelegen attractiepark Liseberg blijft 's avonds geopend voor gasten van de EAS, inclusief extra entertainment en een vuurwerkshow.

De EAS zorgt verder voor zo'n dertig uur aan conferenties. Bij een jaarlijks debat tussen pretparkmanagers is onder meer Bobbejaanland-directeur Roland Kleve te gast. Ook ABBA-zanger Bjorn Ulvaeus heeft een prominente rol in het programma. Hij komt vertellen hoe een merk als ABBA geïntegreerd kan worden in musicals, musea en attracties.



Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be