Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Walibi Belgium

Terror Night in Walibi Belgium: avond griezelen voor 99 euro

18-09-2015, 21:27 uur | Reacties

Veel te duur of helemaal de moeite waard? Walibi Belgium vraagt 99 euro voor een speciale halloweenavond op vrijdag 30 oktober. Bezoekers krijgen toegang van 18.00 tot 23.00 uur, inclusief alle spookhuizen, parkeren en onbeperkt eten en frisdrank. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar op internet.

Volgens Walibi gaat het om een zeer exclusieve aangelegenheid, omdat er maar een beperkt aantal kaarten verkocht wordt. Hoeveel precies is niet duidelijk. Ook fans zullen diep in de buidel moeten tasten, want abonnementen zijn niet geldig. Het evenement heeft de titel Terror Night meegekregen.


ZIE OOK: Walibi Holland vraagt 65 euro voor avondje Halloween

De Belgen keken het concept af van Walibi Holland, waar vorig jaar ook zo'n exclusieve halloweenavond gehouden werd. Toen waren bezoekers 65 euro kwijt voor toegang tot het pretpark en alle spookhuizen, zonder eten en drinken.

In tegenstelling tot in Belgiƫ werd er in Walibi Holland wel gezorgd voor een hoop extra's, waaronder extra 'scarezones' en een nieuwe eindshow. Dit jaar is de speciale avond alweer uit de kalender geschrapt.

ZIE OOK: Halloween voor angsthazen: zo ziet een spookhuis eruit zonder schrikeffecten

Reacties