Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Terror Night in Walibi Belgium: avond griezelen voor 99 euro

18-09-2015, 21.27 uur

Veel te duur of helemaal de moeite waard? Walibi Belgium vraagt 99 euro voor een speciale halloweenavond op vrijdag 30 oktober. Bezoekers krijgen toegang van 18.00 tot 23.00 uur, inclusief alle spookhuizen, parkeren en onbeperkt eten en frisdrank. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar op internet.

Volgens Walibi gaat het om een zeer exclusieve aangelegenheid, omdat er maar een beperkt aantal kaarten verkocht wordt. Hoeveel precies is niet duidelijk. Ook fans zullen diep in de buidel moeten tasten, want abonnementen zijn niet geldig. Het evenement heeft de titel Terror Night meegekregen.

De Belgen keken het concept af van Walibi Holland, waar vorig jaar ook zo'n exclusieve Halloween-avond gehouden werd. Toen waren bezoekers 65 euro kwijt voor toegang tot het pretpark en alle spookhuizen, zonder eten en drinken.

In tegenstelling tot in België werd er in Walibi Holland wel gezorgd voor een hoop extra's, waaronder extra scare zones en een nieuwe eindshow. Dit jaar is de speciale avond alweer uit de kalender geschrapt.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be