Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Voordringsysteem Walibi Holland nog duurder tijdens Halloween Fright Nights

15-09-2015, 14.49 uur

Het betaalde voordringsysteem van Walibi Holland wordt tijdens de Halloween Fright Nights nog duurder. De prijs van de zogeheten Fast Lane stijgt dan met 5 tot 10 euro per persoon, zo ontdekte Looopings.

Met behulp van het reserveringssysteem hoeven bezoekers niet in de rij te staan voor populaire attracties. Normaal gesproken kost een Fast Lane-ticket 15 euro, 25 euro of 40 euro bovenop de entreeprijs, afhankelijk van het percentage van de wachttijd dat geschrapt kan worden.

Tijdens Halloween zijn bezoekers voor de drie Fast Lane-varianten Bronze, Silver en Gold plotseling 20 euro, 30 euro en 50 euro per stuk kwijt. Voordringen kan bij acht attracties met een speciale ingang. De dure tickets gelden niet voor de Halloween-spookhuizen.

De Halloween Fright Nights vinden dit jaar plaats op vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 10 oktober tot en met 1 november. Het evenement is immens populair. Vorig jaar waren meerdere dagen volledig uitverkocht.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be