Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Veel schade door verkeersongeluk met kermisattractie

08-09-2015, 23.06 uur

In de Belgische stad Brugge is vanmiddag een trailer met een kermisattractie uit de bocht gevlogen. Transporten van de attractie Jumping Frog, een molen met op en neer vliegende bakjes, belandden in de berm. Daarbij werd flink wat schade aangericht.

Waarschijnlijk had de bestuurder het rode licht te laat gezien. Zowel de verkeerslichten als een lantaarnpaal werden tientallen meters meegesleurd door het gevaarte, zo is te zien op foto's van een regionale krant. Takeldiensten hadden hun handen vol aan de ravage. Het verkeer moest worden omgeleid.

De Jumping Frog is eigendom van een Britse kermisexploitant. Het is niet duidelijk hoeveel schade de ride zelf heeft opgelopen.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be