Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Pretparken maken vuist tegen pesten met speciale tegel

09-09-2015, 18.17 uur

De directies van drie pretparken steunen de strijd tegen pesten. In de Julianatoren, Avonturenpark Hellendoorn en speelpark Linnaeushof zijn deze zomer speciale Let Me Know-tegels onthuld. Daarmee willen de attractieparken bezoekers aan het denken zetten en bewust maken van pesten.

Bij het project, een initiatief van de Stichting Pesten, horen speciale rood-blauwe polsbandjes. Daarmee kunnen dragers laten zien dat ze benaderbaar zijn voor slachtoffers van pesterijen. Op de tegels staat een afbeelding van zo'n bandje.

De tegel in de Julianatoren is vanmiddag gepresenteerd. De onthulling ervan ging gepaard met feestelijke optredens, onder meer van Lindsay uit The Voice of Holland.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be