Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling plaatst verwijzing naar dj Hardwell bij Baron 1898

09-09-2015, 14.09 uur

Bezoekers van de Efteling kunnen niet meer om dj Hardwell heen. Bij de nieuwe achtbaan Baron 1898 staat sinds deze week een groot plakkaat met de naam van de beroemde diskjockey. Het bord verwijst naar de eerste officiële rit die Hardwell op 30 juni maakte.

Op die datum werd de dive coaster geopend door de Brabantse dj. Hij maakte ook een remix van de attractiemuziek. De ondertekende poster, die pontificaal is neergezet in de buurt van de vrije val van Baron 1898, moet een concertaffiche voorstellen.

"Harmonie Orkest (sic) De Montere Kompel treedt op met Hardwell op de Picknickweide", staat erop. "Ter gelegenheid van dj Hardwells eerste afdaling in Rijksmijn Baron 1898 op 30 juni j.l." Hardwell, die eigenlijk Robbert van de Corput heet, mocht zelf beslissen waar in het pretpark het bord neergezet zou worden.In de Efteling zijn meer bordjes met verwijzingen naar BN'ers te vinden. Zo hangt in de wachtrij van houten achtbaan Joris en de Draak een perkament met de namen van de eerste "Dappere Drakenstrijders", waaronder Jochem van Gelder, de zangeressen van Djumbo, Arijan van Bavel, radio-dj Sander Lantinga en ex-directeur Bart de Boer.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be