Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

'Bezoekers Disneyland Paris gedragen zich schandalig'

02-09-2015, 07.00 uur

Het is ronduit schandalig dat veel bezoekers van Disneyland Paris zich vreselijk asociaal gedragen. Dat vinden ruim achthonderd Disney-fans die een petitie hebben getekend. Ze eisen dat het "onacceptabele pretparkgedrag" een halt toe geroepen wordt.

De petitie werd gestart door medewerkers, aandeelhouders en vaste gasten. "We willen benadrukken dat 'klanten' niet het recht hebben om zomaar alles te doen wat ze willen", staat in de beschrijving. Volgens de initiatiefnemers springen asociale bezoekers over hekken, klimmen ze op decorstukken en lopen ze door tuinen.

De fans onderstrepen verder dat het verboden is om te roken in wachtrijen en dat er prullenbakken bestaan, zodat afval niet op de grond gegooid hoeft te worden. Het management van Disneyland Paris zou strenger moeten optreden tegen overlastgevers. "Zodat iedereen optimaal kan genieten van de Disney-beleving."

In 2013 voerden liefhebbers nog actie tegen achterstallig onderhoud in het resort. Ze eisten dat er een reddingsplan zou worden opgesteld om Disneyland in ere te herstellen. Meer dan achtduizend personen spraken hun steun uit.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be