Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

'48 euro bespaard door over hek te springen bij de Efteling'

30-08-2015, 14.33 uur

Een man claimt dat hij gisteren 48 euro heeft bespaard door de Efteling binnen te komen zonder kaartje. Op zijn Instagram-pagina schept hij daarover uitgebreid op. "Zo, dat was me een dagje Efteling wel", zegt ene Bart.

"Gratis parkeren, gratis entree door over het hek te springen, gratis met de Efteling-bus mee", somt de trotse overtreder op. Hij beweert een toegangskaartje van 38 euro en parkeerkosten van 10 euro uitgespaard te hebben. "Mijn dag kon niet meer stuk!"

Bart, die zich een "echte Nederlander" noemt, maakte na afloop van zijn avontuur een selfie bij de Efteling-bus. Meer 'bewijsmateriaal' heeft hij niet.

In de Efteling vond gisteren de negende en laatste editie van het Negen Pleinen Festijn plaats, een zomerevenement op zaterdagen in juli en augustus. Er kwamen 40.000 bezoekers op af. Aanstaande dinsdag is het hoogseizoen definitief ten einde. Dan is de Efteling dagelijks open van 10.00 tot 18.00 uur.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be