Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Nieuwe attractie Bobbejaanland gesloten: publiekstrekker Forbidden Caves kapot

28-08-2015, 23.32 uurBeeld: Parkplanet.nl

Het paradepaardje van Bobbejaanland werkt niet meer. Door technische problemen is de nieuwe 3D-simulator The Forbidden Caves al dagenlang buiten gebruik. Medewerkers zeggen niet te weten wanneer de attractie weer open kan.

Voor de ingang van de ride staat een bord dat aangeeft dat de simulator voorlopig gesloten blijft. De sluiting is extra pijnlijk omdat Bobbejaanland volop reclame maakt voor de nieuwigheid op televisie, radio en grote billboards.

Officieel is niet duidelijk waar het defect vandaan komt. Een personeelslid van het pretpark laat echter aan Looopings weten dat de problemen zijn veroorzaakt door een stroomstoring op dinsdag. "Na het verhelpen van de storing startte The Forbidden Caves niet meer op. Bij het controleren van de computer bleek dat het volledige ritprogramma verdwenen was."

Een back-up van het programma bleek volgens de medewerker niet te bestaan, met als gevolg dat een programmeur langs moet komen om de hele simulator opnieuw te programmeren.

The Forbidden Caves wordt al sinds de opening geteisterd door storingen. De attractie, gebouwd door de Britse firma Holovis, kreeg eerder deze week veel kritiek te verduren. Op de Facebook-pagina van Bobbejaanland klaagden tientallen bezoekers dat ze de simulator slecht, stom en saai vinden.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be