Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Nieuwe attractie Bobbejaanland gesloten: publiekstrekker Forbidden Caves kapot

28-08-2015, 23.32 uur | ReactiesFoto: Parkplanet.nl

Het paradepaardje van Bobbejaanland werkt niet meer. Door technische problemen is de nieuwe 3D-simulator The Forbidden Caves al dagenlang buiten gebruik. Medewerkers zeggen niet te weten wanneer de attractie weer open kan.

Voor de ingang van de ride staat een bord dat aangeeft dat de simulator voorlopig gesloten blijft. De sluiting is extra pijnlijk omdat Bobbejaanland volop reclame maakt voor de nieuwigheid op televisie, radio en grote billboards.

Officieel is niet duidelijk waar het defect vandaan komt. Een personeelslid van het pretpark laat echter aan Looopings weten dat de problemen zijn veroorzaakt door een stroomstoring op dinsdag. "Na het verhelpen van de storing startte The Forbidden Caves niet meer op. Bij het controleren van de computer bleek dat het volledige ritprogramma verdwenen was."

Een back-up van het programma bleek volgens de medewerker niet te bestaan, met als gevolg dat een programmeur langs moet komen om de hele simulator opnieuw te programmeren.

The Forbidden Caves wordt al sinds de opening geteisterd door storingen. De attractie, gebouwd door de Britse firma Holovis, kreeg eerder deze week veel kritiek te verduren. Op de Facebook-pagina van Bobbejaanland klaagden tientallen bezoekers dat ze de simulator slecht, stom en saai vinden.

Reacties