Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Criminelen roven vrachtwagen kermisattractie leeg

26-08-2015, 19.43 uur

Tijdens het opbouwen van de kermis in Nederweert is een exploitant het slachtoffer geworden van een laffe diefstal. Bij de Disco Dancer, een soort schommelende draaimolen, werden onder meer dure stroomkabels gestolen.

De boeven braken in de nacht van zondag op maandag een vrachtwagen open. Ze namen volgens eigenaar Boy Boers (27) veel waardevolle spullen mee, waaronder de dikke elektriciteitskabels. Die zijn gemaakt door een gespecialiseerd bedrijf en moeten opnieuw besteld worden.

De grote vraag is of het materieel op tijd geleverd kan worden. De kermis begint overmorgen. Exploitant Boers heeft aangifte gedaan. Hij roept getuigen op om zich bij de politie te melden.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be