Bobbejaanland

Bobbejaanland slaat flater: nieuwe attractie valt niet in de smaak

24-08-2015, 09:41 uur | Reacties

De nieuwste attractie van Bobbejaanland is niet bepaald geliefd onder bezoekers. 3D-simulator The Forbidden Caves, een investering van 5 miljoen euro, krijgt op internet een storm van kritiek en afschuw over zich heen.

Op Facebook probeerde het Vlaamse pretpark lezers enthousiast te maken over de toevoeging, maar dat liep anders dan gehoopt. In plaats van lovende recensies en vrolijke anekdotes kwamen er vrijwel alleen negatieve reacties. The Forbidden Caves werd genadeloos met de grond gelijk gemaakt.


ZIE OOK: Bobbejaanland presenteert nieuwe attractie: 'The Forbidden Caves wordt nieuwe standaard'

"Deze attractie hoorde bij de slechtste. Zeer slechte 3D-film", vertelt teleurgestelde moeder Heide Besselsen. Ze krijgt veel bijval. "Vond het ook niks, een dik half uur aanschuiven om een stomme 3D-film te zien", zegt Patrick Thijs. "Slecht, echt slecht, ik walg er nog van."

Niet alleen de simulator zelf krijgt flinke klappen, ook de lage capaciteit en de extreem lange wachtrij moeten het ontgelden. Jari van Delft heeft naar eigen zeggen "twee uur in de rij gestaan voor niks". Opmerkingen als "Meer wachttijd dan fun", "Een tegenvaller van formaat", "Fake en saai", "Een grote flop", "Verspilling van je tijd" en "Dit nooit meer" zijn er in overvloed.

Verder wordt de ride nog steeds geteisterd door storingen. "Zo te horen hebben wij niets gemist toen we er niet in mochten", briest Petra Klooster. Michel Jonker: "The Forbidden Caves? Het zou inderdaad verboden moeten worden; mijden deze attractie, mensen..."

ZIE OOK: Storing ontsiert officiƫle opening nieuwe attractie Bobbejaanland

Reacties