Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland slaat flater: nieuwe attractie valt niet in de smaak

24-08-2015, 09.41 uur | Reacties

De nieuwste attractie van Bobbejaanland is niet bepaald geliefd onder bezoekers. 3D-simulator The Forbidden Caves, een investering van 5 miljoen euro, krijgt op internet een storm van kritiek en afschuw over zich heen.

Op Facebook probeerde het Vlaamse pretpark lezers enthousiast te maken over de toevoeging, maar dat liep anders dan gehoopt. In plaats van lovende recensies en vrolijke anekdotes kwamen er vrijwel alleen negatieve reacties. The Forbidden Caves werd genadeloos met de grond gelijk gemaakt.

"Deze attractie hoorde bij de slechtste. Zeer slechte 3D-film", vertelt teleurgestelde moeder Heide Besselsen. Ze krijgt veel bijval. "Vond het ook niks, een dik half uur aanschuiven om een stomme 3D-film te zien", zegt Patrick Thijs. "Slecht, echt slecht, ik walg er nog van."

Niet alleen de simulator zelf krijgt flinke klappen, ook de lage capaciteit en de extreem lange wachtrij moeten het ontgelden. Jari van Delft heeft naar eigen zeggen "twee uur in de rij gestaan voor niks". Opmerkingen als "Meer wachttijd dan fun", "Een tegenvaller van formaat", "Fake en saai", "Een grote flop", "Verspilling van je tijd" en "Dit nooit meer" zijn er in overvloed.

Verder wordt de ride nog steeds geteisterd door storingen. "Zo te horen hebben wij niets gemist toen we er niet in mochten", briest Petra Klooster. Michel Jonker: "The Forbidden Caves? Het zou inderdaad verboden moeten worden; mijden deze attractie, mensen..."

Meer Bobbejaanland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be