Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland slaat flater: nieuwe attractie valt niet in de smaak

24-08-2015, 09.41 uur

De nieuwste attractie van Bobbejaanland is niet bepaald geliefd onder bezoekers. 3D-simulator The Forbidden Caves, een investering van 5 miljoen euro, krijgt op internet een storm van kritiek en afschuw over zich heen.

Op Facebook probeerde het Vlaamse pretpark lezers enthousiast te maken over de toevoeging, maar dat liep anders dan gehoopt. In plaats van lovende recensies en vrolijke anekdotes kwamen er vrijwel alleen negatieve reacties. The Forbidden Caves werd genadeloos met de grond gelijk gemaakt.

"Deze attractie hoorde bij de slechtste. Zeer slechte 3D-film", vertelt teleurgestelde moeder Heide Besselsen. Ze krijgt veel bijval. "Vond het ook niks, een dik half uur aanschuiven om een stomme 3D-film te zien", zegt Patrick Thijs. "Slecht, echt slecht, ik walg er nog van."

Niet alleen de simulator zelf krijgt flinke klappen, ook de lage capaciteit en de extreem lange wachtrij moeten het ontgelden. Jari van Delft heeft naar eigen zeggen "twee uur in de rij gestaan voor niks". Opmerkingen als "Meer wachttijd dan fun", "Een tegenvaller van formaat", "Fake en saai", "Een grote flop", "Verspilling van je tijd" en "Dit nooit meer" zijn er in overvloed.

Verder wordt de ride nog steeds geteisterd door storingen. "Zo te horen hebben wij niets gemist toen we er niet in mochten", briest Petra Klooster. Michel Jonker: "The Forbidden Caves? Het zou inderdaad verboden moeten worden; mijden deze attractie, mensen..."

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be