Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Eerste voorproefje nieuwe achtbaan Walibi Holland: psychedelische kwallen

19-08-2015, 17.04 uur | Reacties

Walibi Holland heeft vandaag voor het eerst een voorproefje gegeven van de nieuwe achtbaan die volgend jaar opent. Via de app Snapchat kregen fans bewegende beelden te zien van sterren, planeten en psychedelische kwallen.

De videoteaser duurde ongeveer twee seconden. Op de achtergrond klonken vage ruimte-achtige geluiden. Walibi maakt over het achtbaantype nog niets bekend. Het pretpark sprak eerder over een "crazy leipe nieuwe ride" met een uniek element.

Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be