Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nog langer wachten op nieuw verhaal Efteling-attractie Raveleijn

19-08-2015, 16.49 uur

Het gaat nog langer duren voor een nieuw verhaal rond de Efteling-attractie Raveleijn verschijnt. Een tweede kinderboek over de 'magische stad' verschijnt waarschijnlijk pas in januari 2016. Dat is ruim een half jaar later dan gepland.

Het boek, geschreven door Paul van Loon, had eigenlijk eind mei in de winkels moeten liggen. Afgelopen voorjaar werd echter bekend dat de publicatiedatum was uitgesteld naar oktober. Nu blijkt dat 'De Bende van de Witte Veer' pas na de jaarwisseling in de winkels ligt.

De Efteling heeft geen plannen om de gelijknamige parkshow aan te passen, laat een woordvoerder weten. "En als we ooit met een nieuwe show op de proppen komen, zal die niets te maken hebben met het nieuwe boek." De publicatie van boek zou zijn uitgesteld "wegens omstandigheden".

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be