Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Criminelen stelen geld uit automaten Plopsaland: 'We hebben de beelden'

18-08-2015, 22.23 uur | Reacties

Dieven hebben in de nacht van zondag op maandag ingebroken bij Plopsaland De Panne. Ze braken meerdere spelautomaten open. De criminelen gingen ervandoor met zo'n 1000 euro, vertelt directeur Steve Van den Kerkhof aan Looopings.

Twaalf automaten werden gekraakt. De politie onderzoekt de inbraak. Er is nog geen spoor van de daders, maar Van den Kerkhof denkt dat die snel gepakt zullen worden. "We hebben de beelden", zegt hij triomfantelijk.

Vorig jaar zomer werd uit het pretpark nog 20.000 euro gestolen. Boeven namen twee kluizen mee uit een kantoortje bij achtbaan Anubis. Van de vier daders bleek één in Plopsaland gewerkt te hebben.

Meer Plopsaland De Panne
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be