Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Komende winter grote pretparkbeurs in Limburg

17-08-2015, 23.48 uur

Pretparkliefhebbers en -medewerkers kunnen komende winter drie dagen lang terecht in Limburg. Op 8, 9 en 10 december vindt in Evenementenhal Venray een grote pretparkbeurs plaats onder de noemer 'Leisure Business Days'.

Tijdens de nieuwe vakbeurs staan "ontwikkelingen en trends in de dagrecreatiebranche" centraal, meldt een persbericht. Naast presentaties van fabrikanten en leveranciers uit de branche zijn er lezingen, demonstraties en een backstagetour bij Toverland in het Noord-Limburgse Sevenum.

Het evenement moet het kleine Nederlandse broertje van de internationale Euro Attractions Show (EAS) worden, die jaarlijks ergens in Europa plaatsvindt. Vorig jaar streek de EAS nog neer in Amsterdam.

Algemeen directeur van de Evenementenhal is Angelique Klar, de voormalig directrice van Attractiepark Slagharen. Afgelopen voorjaar kwam ze nog in opspraak toen bleek dat Slagharen jarenlang heeft gesjoemeld met de bezoekersaantallen.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be