Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Pinstoring in de Efteling: gigantische rijen voor pinautomaat

15-08-2015, 14.27 uurBeeld: Stefan Schulte

De Efteling heeft er een nieuwe attractie bij. Bezoekers moeten vandaag lang wachten om te kunnen pinnen. Voor de twee pinautomaten in het pretpark staan gigantische rijen. Door een technische storing is pinnen bij kassa's, winkels en restaurants niet mogelijk.

Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings. Volgens haar gaat het om een landelijke storing. Technici buigen zich momenteel over de kwestie.

"We hopen uiteraard dat het zo snel mogelijk verholpen wordt", zegt de voorlichtster. Voor de zekerheid zijn voor vanavond extra mobiele pinautomaten besteld. "Die zijn nu op weg naar de Efteling. Om de drukte van vanmiddag en vanavond op te vangen."

Er staan twee 'flappentappers' in de Efteling: een grote kluis bij de hoofdingang en een enorme schatkist bij pannenkoekenrestaurant Polles Keuken.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be