Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Updates over nieuwe achtbaan Walibi Holland via Snapchat

15-08-2015, 16.27 uurBeeld: Jacobus de Boer

Walibi Holland gaat de populaire foto-app Snapchat gebruiken om fans op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rond een nieuwe achtbaan. Wie het account 'Walisnaps' toevoegt op Snapchat, ontvangt de komende maanden updates over de in aanbouw zijnde rollercoaster.

Dat staat sinds deze week op een groot doek bij het bouwterrein. Bezoekers kunnen door een gat in het zeil loeren voor een rechtstreekse 'sneak peek' van de nieuwe attractie. Mogelijk voegt Walibi daar nog speciale effecten toe. De aanblik zou namelijk niet geschikt zijn "voor personen met epileptische klachten".

Eerder kondigde het pretpark de achtbaan aan als een "crazy leipe nieuwe ride". Eind maart 2016 moet de 32 meter hoge coaster af zijn. De eerste voorbereidende werkzaamheden zijn onlangs begonnen.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be