Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Paniek door vals brandalarm in Tikibad Duinrell

14-08-2015, 15.44 uur

Een vals brandalarm heeft deze week voor paniek gezorgd in het Tikibad van Duinrell. Badgasten schrokken zich woensdagmiddag rot toen in het zwemparadijs de sirenes afgingen. Veel van hen konden zich de brand van afgelopen week nog goed herinneren.

Vorige week vrijdag ontstond een brandje bij de waterglijbaan Moonlight. Het hele complex moest ontruimd worden. Twee medewerkers raakten lichtgewond. Een dag later ging het Tikibad weer open.

Woensdag om kwart over drie 's middags ging het alarm opnieuw af. "Iedereen werd verzameld door de badmeesters", vertelt een bezoeker aan Looopings. "We stonden allemaal op een kluitje bij elkaar." Niet iedereen was helemaal gerust op de situatie.

"Mijn broertje zat nog in de glijbaan Super Slide, dus ik raakte in paniek. Mensen riepen: pas op! Brand! Iedereen zat in de stress." Na een kwartier bleek dat er sprake was van een loos alarm. Vervolgens werd het bad weer vrijgegeven.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be