Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nog steeds veel files naar de Efteling, maar pretpark is 'tevreden'

12-08-2015, 14.42 uur

Zowel de provincie Noord-Brabant als de Efteling zijn tevreden over de vernieuwde toegangsweg naar het attractiepark, ondanks dat er nog steeds veel files staan. De N261, beter bekend als de Eftelingweg, werd de afgelopen maanden verbouwd.

Toch ontstaan er op drukke dagen nog steeds regelmatig opstoppingen. "Het voornaamste doel van de verbouwing was het verbeteren van de doorstroming, met name tussen Tilburg en Waalwijk", vertelt een woordvoerder aan Omroep Brabant. "Dat is gelukt en daar zijn we ook zeer tevreden over."

Over de files zegt hij: "Onze grote wens is een tweede afslag naar de Efteling." Ook de provincie merkt dat het verkeer richting het pretpark nog vaak vaststaat. "Het is nu voor de Efteling de drukste periode van het jaar", reageert een voorlichtster. "Daar kunnen wij geen weg op bouwen."

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be