Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Bloedbad in Plopsaland: pretpark gaat bloed van bezoekers inzamelen

11-08-2015, 21.33 uur

Bloederige taferelen in Plopsaland De Panne binnenkort. Bezoekers en medewerkers van het pretpark worden aangespoord om bloed te gaan doneren. Op vrijdagavond 21 augustus wordt er bloed ingezameld in de foyer van het Plopsa Theater.

Iedereen die een druppel wil bijdragen, is van harte welkom. Vooraf aanmelden is verplicht. Een dag eerder spreken medewerkers van het Rode Kruis bezoekers alvast aan bij de ingang van Plopsaland.

In België is een nijpend tekort aan bloed ontstaan. Voor de bloedgroepen O negatief, A negatief en AB negatief is er nog maar een voorraad voor twee dagen. Studio 100-topman Gert Verhulst en zijn vriendin gaven alvast het goede voorbeeld door zich te registreren als bloeddonor.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be