Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand licht tipje van sluier op over nieuwe achtbaan

11-08-2015, 11.11 uur

Phantasialand gunt ons een kijkje achter de schermen op de bouwplaats van een nieuwe lanceerachtbaan. In een making of-video wordt getoond hoe het themagebied rond de rollercoaster Taron tot stand komt. Rondom de baandelen ontstaan indrukwekkende rotspartijen.

"Ons doel is om de constructie zo natuurlijk mogelijk te maken", zegt Helder Lopez van Universal Rocks. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van neprotsen. "De bezoeker moet het gevoel krijgen dat hij rondloopt in de natuur."

De rotsenbouwers werkten eerder al voor onder andere Plopsaland en Europa-Park. Ook voor de Mexicaanse wildwaterbaan Chiapas in Phantasialand werd Universal Rocks ingeschakeld. De firma bouwt momenteel aan de Wildlands Adventure Zoo, de nieuwe dierentuin in Emmen.



Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be