Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland zet achtbaan te koop: 'Moet binnen twee à drie jaar verkocht zijn'

09-08-2015, 15.15 uur

Plopsaland De Panne heeft een rollercoaster te koop gezet. De hangende kinderachtbaan De Vleermuis staat sinds kort in de etalage. Het is de bedoeling dat de vijftien jaar oude attractie binnen twee à drie jaar verhuist naar een ander pretpark.

Dat bevestigt directeur Steve Van den Kerkhof tegenover Looopings. "We zijn bezig om rides met een lage capaciteit te vervangen." Bij De Vleermuis passen maar twee personen in een karretje. Daardoor staan er vaak lange rijen.

Vorig jaar waren er nog plannen om de baan te verplaatsen naar een zusterpark: Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt of Plopsa Indoor Coevorden. Dat ging uiteindelijk toch niet door. De Plopsa-baas gaf onlangs aan dat hij ook de verouderde darkride Het Bos van Plop op termijn wil vervangen.

Overigens is De Vleermuis al een paar weken buiten gebruik. Dat heeft niet met de verkoop te maken, maar met een technisch defect. "Er moet een kapotte cilinder verwisseld worden. Ik verwacht dat het onderdeel volgende week binnenkomt."

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be