Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Rakelings langs de rotsen: indrukwekkende bouwfoto's van nieuwe achtbaan Phantasialand

03-08-2015, 16.02 uur

De nieuwe lanceerachtbaan Taron in Phantasialand begint indrukwekkende vormen aan te nemen. Het parcours van de rollercoaster bestaat uit een aaneenschakeling van scherpe bochten en lanceringen. Passagiers scheren straks rakelings langs de rotsen.

Bijna alle baandelen staan overeind. De track zelf is ter bescherming nog ingepakt. Hoe de baan precies gaat lopen, blijft voorlopig nog een kwestie van goed kijken en gissen. Phantasialand heeft officieel nog niets over de lay-out bekendgemaakt.

Er zijn al wel mysterieuze tekeningen van een middeleeuws stadje vrijgegeven. Taron, gebouwd door de Zwitserse fabrikant Intamin, wordt de snelste achtbaan met een dubbele lancering in Europa. Dat betekent een topsnelheid van minstens 100 kilometer per uur.







Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be