Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Gratis voordringen dankzij nieuwe app Walibi Belgium

03-08-2015, 11.22 uur

Bezoekers van Walibi Belgium maken kans op gratis voordringpasjes waarmee ze de wachtrij van een attractie over kunnen slaan. Daarvoor moeten ze een spelletje spelen in de nieuwe app van het pretpark.

De interactieve quiz wordt momenteel getest in de wachtrijen van drie attracties: mijntreintje Calamity Mine, waterbaan Flash Back en darkride Challenge of Tutankhamon. Per ronde krijgen deelnemers vijftien vragen voor hun kiezen, zowel over Walibi als over algemene onderwerpen.

De resultaten komen ook op grote schermen in de rijen te staan. Degene met de hoogste score wint een "versnelde toegang" op een attractie naar keuze voor vier personen. De winnaar kan bij de uitgang van de gekozen ride zijn of haar telefoonscherm laten scannen.

"Het systeem bevindt zich nog in de testfase", zegt woordvoerster Aleksandra Vidanovski. "We bestuderen wat alle mogelijkheden zijn voor de toekomst." Voordringpasjes kosten normaal gesproken 15 euro per vier stuks of 35 euro voor ongelimiteerde toegang. In 2013 ontstond nog veel ophef toen Walibi de pasjes introduceerde.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be