Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Efteling-fan (23) laat Baron 1898 op zijn arm tatoeëren: 'Mijn ouders weten van niks'

29-07-2015, 15:06 uur | ReactiesFoto: @BirgitVerhoeven

Zou er een grotere fan bestaan van Efteling-achtbaan Baron 1898? De 23-jarige Rick Oonincx heeft het logo van de nieuwe dive coaster op zijn arm laten tatoeëren. Zijn ouders weten van niks, vertelt hij aan Looopings. "Die hoeven dit niet te weten te komen."

Oonincx zegt een enorme fan te zijn van de fabrikant van de achtbaan, Bolliger & Mabillard. "Het is eigenlijk toevallig dat er een coaster van deze bouwer in de Efteling staat." De liefhebber maakte tot nu toe 25 ritjes in de attractie. "De Baron heeft iets bijzonders, het verhaal en het thema zijn schitterend."

ZIE OOK: Welke Efteling-fan durft? Tatoeages van nieuwe achtbaan Baron 1898

Bij het Rotterdamse tatoeagesalon Tattoo Bob, waar Oonincx de Baron-tatoeage liet zetten, keken ze wel even raar op. "Er zijn hier de afgelopen jaren aardig wat opmerkelijke tatoeages voorbijgekomen", zegt een medewerker. "Deze kan aan dat rijtje toegevoegd worden."

Afgelopen maand ontwierp een tatoeage-artiest al een verzameling Baron-tattoos. Voor zover bekend is Oonincx de eerste die het aandurft om een plaatje van de achtbaan op zijn lichaam te zetten.

ZIE OOK: Man neemt tatoeage van Efteling-achtbaan Baron 1898

Reacties
Bijdrage