Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Souvenirtjes Julianatoren zijn niet aan te slepen: 'Zes keer zoveel verkocht als vorig jaar'

29-07-2015, 12.17 uur

Souvenirtjes van de Julianatoren vliegen deze zomer de winkels uit. Het pretpark verkoopt naar eigen zeggen zes keer zoveel hebbedingetjes als vorig jaar. Dat zou komen door de populariteit van een nieuwe tv-serie op RTL 8.

"Het is een schot in de roos", zegt marketingmanager Boy Breuker in dagblad de Stentor. De serie, met mascottes Jul de Muis, Julia de Muis, Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin, is opgenomen in het attractiepark. "Het overtreft onze stoutste verwachtingen."

Of de tv-show ook zorgt voor hogere bezoekersaantallen, valt lastig te meten. Wel is duidelijk dat de merchandise niet aan te slepen is. Breuker: "We werken er hard aan om ook spulletjes met Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin aan te bieden. We willen ook graag knuffels van ze maken. Maar het hele traject kost veel tijd."

Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be