Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Bouwwerkzaamheden nieuwe achtbaan Walibi Holland zijn begonnen

23-07-2015, 15.41 uurBeeld: Laurens van Heerde

Er gebeurt eindelijk wat op de bouwplaats van de nieuwe achtbaan in Walibi Holland. Na maanden van stilstand zijn deze week de eerste grondwerkzaamheden van start gegaan. Graafmachines wroeten in grote zandhopen en bekabeling wordt zichtbaar.

Dat is te zien op foto's van hobbyfotograaf Laurens van Heerde. Het bouwterrein bevindt zich tussen schommelschip Hudson Bay en frisbee The Tomahawk.

De nieuwe rollercoaster, die wordt geleverd door de Duitse fabrikant Mack Rides, moet in het voorjaar van 2016 af zijn. Over de attractie zelf is tot nu toe alleen bekend dat de baan 32 meter hoog wordt.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be