Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Botton's Pleasure Beach

Jongetje (6) ernstig gewond door ongeluk in spookhuis

23-07-2015, 14.28 uur

Een 6-jarig jongetje is ernstig gewond geraakt toen een karretje van een spookhuis over hem heen reed. Het ongeluk gebeurde bij de Ghost Train in het Britse pretpark Botton's Pleasure Beach.

Het slachtoffer was maandag een dagje uit met zijn familie. Samen met zijn zusje maakte hij een ritje in het spookhuis. Door nog onbekende oorzaak viel het jochie uit het bakje en kwam hij op de rails terecht.

"We hebben geen idee hoe de passagier uit het karretje is gekomen", reageert directeur James Botton. De attractie ging dicht, maar heropende een dag later weer. "De beugels werken goed en het spookhuis is veilig." Het overreden jongetje is er slecht aan toe. Hij is wel bij bewustzijn.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be