Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Hij doet het weer: Efteling-paradepaardje Baron 1898 draait op volle toeren

21-07-2015, 10.04 uur

Efteling-fans kunnen opgelucht ademhalen. Het paradepaardje van het pretpark, de nieuwe achtbaan Baron 1898, is weer in bedrijf. Gisteravond rond 21.30 uur wisten technici een hardnekkige storing te verhelpen.

De Baron was twee dagen lang gesloten. Eigenlijk zou de dive coaster gistermiddag alweer opengaan. De problemen bleken echter lastiger op te lossen dan gedacht. Alle complicaties lijken nu weer achter de rug.

De baan werd drie weken geleden in gebruik genomen. Hoogtepunt is een vrije val van 37,5 meter in een ondergrondse mijnschacht. Karretjes halen dan een topsnelheid van zo'n 90 kilometer per uur. De Efteling stak 18 miljoen euro in de attractie.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be