Efteling

Efteling deelt gratis kaartjes uit aan Duitsers

14-07-2015, 07.09 uur | Reacties

Verschillende Duitsers die wel eens in de Efteling zijn geweest, ontvangen deze week zomaar een gratis entreebewijs voor het attractiepark. En de fortuinlijke oosterburen hoeven daar niets speciaals voor te doen. Er zijn geen kleine lettertjes aan de gulle gift verbonden.

De Duitsers treffen het "exclusieve VIP-Ticket" ter waarde van 38 euro deze week aan in hun mailbox, bevestigt een woordvoerster. Volgens haar is de actie bedoeld voor "een zeer selecte groep Duitse gasten" die al eens één of meerdere dagen in de Efteling zijn geweest. Om hoeveel personen het precies gaat, is niet duidelijk.


ZIE OOK: Duitsers krijgen tientallen euro's korting op de Efteling

"Zij krijgen één gratis ticket voor zichzelf of om cadeau te doen", vertelt de voorlichtster. "Zie het als een soort bedankje in de vorm van een tell-a-friend-actie, of een terugkomactie."

Duitse bezoekers van de Efteling boffen vaker. Begin dit jaar werden Efteling-kaartjes op een Duitse kortingssite verkocht voor een spotprijs. Een paar jaar eerder bleek dat de entreeprijs voor het pretpark op de Duitse versie van de Efteling-site plotseling stukken goedkoper was.

ZIE OOK: Duitsers mogen goedkoop naar de Efteling

Reacties