Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling heeft tijdelijke oplossing voor bagageprobleem Baron 1898

11-07-2015, 19.01 uur

De Efteling doet er alles aan om de wachttijd van de nieuwe achtbaan Baron 1898 te verkorten. Voor de ingang van de attractie staan sinds vandaag opvallende garderobekasten. Die moeten ervoor zorgen dat het in- en uitstappen soepeler gaat verlopen.

Al sinds de opening ontstonden in het station van de dive coaster opstoppingen en vertragingen door problemen met het bagagesysteem. Passagiers waren erg lang bezig om hun spullen op te bergen. Dat zorgde voor een veel lagere capaciteit dan waar de Efteling op gehoopt had.

Doordat tassen nu buiten achterblijven in de bewaakte garderobe, gaat het instappen gemakkelijker en loopt de wachtrij sneller door. Het gaat om een tijdelijke oplossing voor het drukke zomerseizoen. Wachttijden van ruim tweeënhalf uur waren de afgelopen dagen geen uitzondering.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be