Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling onderzoekt problemen bij Pagode: 'Gaat nog wel even duren'

09-07-2015, 12.43 uur

De Efteling weet nog niet precies wat er aan de hand is met uitkijktoren Pagode, die nu al een week dicht is. Tijdens de hittegolf van afgelopen week trad er plotseling een storing op. Sindsdien is de attractie gesloten.

"Op dit moment zijn onze collega's aan het onderzoeken hoe we dit kunnen voorkomen en oplossen", laat een woordvoerster aan Looopings weten. Dat gaat waarschijnlijk nog even duren. De Efteling hoopt de Pagode over iets meer dan een week, in het weekend van 18 juli, weer operationeel te hebben.

Vorig jaar bleef de Pagode 's zomers ook geruime tijd aan de grond vanwege een technisch mankement. De 45 meter hoge vliegende tempel opende in 1987. Het gevaarte werd gebouwd door de Zwitserse fabrikant Intamin.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be