Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Voordringen bij nieuwe achtbaan Efteling is kinderspel

08-07-2015, 16.00 uur

Het is een makkie om voor te dringen bij de nieuwe Efteling-achtbaan Baron 1898. Bezoekers kruipen massaal onder hekjes door om een stuk van de rij over te kunnen slaan. Omdat de hekken zich buiten het zichtveld van medewerkers bevinden, wordt er niet ingegrepen.

De reguliere wachtrij voor de dive coaster wordt vóór het stationsgebouw opgesplitst in twee aparte paadjes. Bezoekers kunnen daar kiezen tussen een plek op de eerste rij van een achtbaantrein en de twee rijen daarachter. De wachtrij voor "front seat"-plaatsen is meestal een stuk langer.

Zo krijgen personen aan het begin van de rij de mogelijkheid om een flink deel af te snijden. Daarmee besparen ze op drukke dagen al gauw ruim een half uur. De wachttijd voor vrijevalachtbaan Baron 1898 schommelde de afgelopen dagen tussen de 60 en 150 minuten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be