Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bobbaan Efteling gesloten na aanrijding

01-11-2010, 15.02 uur

De Bob in de Efteling is zaterdagmiddag en zondagochtend gesloten geweest na een aanrijding tussen twee karretjes. Een terugkerende slee botste zaterdagmiddag op het station op een voorligger.

Een jongetje dat op dat moment in wilde instappen, raakte door de botsing uit balans. Hij kon door zijn oma worden opgevangen. Het ongeluk kon volgens een woordvoerder gebeuren omdat de terugkerende slee uitgerangeerd moest worden.

Er zijn extra veiligheidstests uitgevoerd om vast te stellen hoe het fout kon gaan. De Efteling noemt het incident "enorm vervelend". Het is de derde keer in korte tijd dat een attractie door technische problemen moet sluiten. Twee weken geleden botsten nog twee boten van De Vliegende Hollander op elkaar.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be