Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Tientallen Efteling-bezoekers verpatsen gratis cd-single Baron 1898 op Marktplaats

07-07-2015, 12.45 uurBeeld: Adri van Esch

Bezoekers van de Efteling proberen een slaatje te slaan uit de gratis cd-singles die worden uitgedeeld bij achtbaan Baron 1898. Op Marktplaats zijn een week na de opening van de attractie al tientallen cd'tjes te vinden.

Per stuk leveren ze soms wel 10 euro op. Bij de uitgang van Baron 1898 staan medewerkers die de souvenirtjes uitdelen aan alle passagiers. Veel fans wisten de afgelopen dagen een flinke verzameling aan te leggen.

Op de cd's staat een remix van de attractiemuziek gemaakt door dj Hardwell. Het dancenummer is niet los verkrijgbaar. De reguliere soundtrack van Baron 1898 is nog niet uitgebracht. Wel ontvingen journalisten een korte sample van iets meer dan een minuut.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be