Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling doet geen aangifte tegen dierenbeul: 'Schandalige beslissing'

05-07-2015, 22.51 uurBeeld: @Liesbeth106

De Efteling heeft ervoor gekozen om geen aangifte te doen tegen de man die vandaag zijn hond achterliet in een snikhete auto op de parkeerplaats. Op social media wordt woedend gereageerd op die beslissing.

"Gewoon schandalig dat jullie er geen werk van gemaakt hebben met de politie!", is een van de vele tientallen boze reacties op de Facebook-pagina van het pretpark. "Ik ben geshockeerd dat er gasten van de Efteling hun hond laten creperen in hun auto en dat jullie daar geen aangifte van doen", zegt ene Marie.

Medewerkers van de Efteling hebben de hondenbezitter 's ochtends vroeg al dringend aangeraden om gebruik te maken van de kennel. Toen de eigenaar daar niet mee akkoord ging, vroegen ze hem om in ieder geval de autoraampjes open te laten. Talloze dierenvrienden noemen dat besluit belachelijk.

Louistte Donckers laat weten: "Dat personeel deugt ook niet. Beter hun ontslag geven en verantwoordelijk personeel aannemen!" Mariska van Dijk: "Ik vind het onbegrijpelijk dat er nog geen aangifte is gedaan. Het hondje had wel dood kunnen zijn! Jullie juichen dierenmishandeling toch niet toe?"

Peggy Bokhorst denkt te weten waarom de Efteling geen aangifte heeft gedaan. "Bang dat de bezoekers niet meer terugkomen?"

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be