Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Zomeravonden Efteling vanaf dit jaar zonder Gondoletta

02-08-2015, 14.10 uur

In het donker een romantisch boottochtje maken in de Gondoletta van de Efteling? Helaas. Sinds deze zomer is de attractie na zonsondergang gesloten, tot grote teleurstelling van veel fans.

De afgelopen jaren bleven de veertig bootjes van de Gondoletta op zomeravonden, als het pretpark tot middernacht geopend is, wel gewoon varen. Daar kwam dit jaar verandering in. Op zaterdagavond gaat de wachtrij steevast al om 21.00 uur dicht. Een half uur later is de hele attractie leeg.

Volgens medewerkers heeft de vroege sluiting te maken met aangescherpte veiligheidseisen. Als de Gondoletta in het donker stilvalt, is het veel lastiger om alle opvarenden te evacueren dan overdag.

Wie toch wil weten hoe het is om 's avonds laat over de Siervijver de varen, moet nu genoegen nemen met een video van vorig jaar.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be