Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beldert Beach

Hoogste en langste freefall-waterglijbaan van Nederland is een feit

02-07-2015, 09.13 uur

Het nieuwe pretpark WipeOut Kids in Zoelen (Gelderland) heeft een recordbrekende waterglijbaan neergezet. Volgens de directie is de 'Killer Surf' de hoogste en langste freefall-waterglijbaan van ons land. De baan is twintig meter hoog en 85 meter lang.

Wie zichzelf naar beneden laat storten, haalt een topsnelheid van zo'n 60 kilometer per uur. "Het is niet alleen een primeur voor de Betuwe, maar voor heel Nederland", staat in een persbericht. WipeOut Kids is een apart speelpark op evenemententerrein Beldert Beach.

De glijbaan is gebaseerd op de gelijknamige slide uit tv-programma WipeOut. Directeur Patrick Janssen. "Ik heb er alles aan gedaan om het voor elkaar te krijgen en het is gelukt." Naar verwachting vindt de oplevering van de nieuwe attractie rond 18 juli plaats.





Meer Beldert Beach
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be