Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland koopt nieuwe attractie, opening in december

28-06-2015, 11.37 uur

Toverland neemt half december een nieuwe attractie in gebruik. Het Limburgse attractiepark heeft een zweefmolen gekocht bij de firma Wooddesign uit Den Bosch. Die vervangt een oud exemplaar uit 2001.

Projectmanager Paul Oomen heeft dat vanochtend bekendgemaakt op een bijeenkomst voor fans. De huidige molen, gebouwd door een Italiaans bedrijf, kampt al maanden met technische problemen. Sinds eind maart staat de attractie permanent stil. De blikvanger ligt pal naast de ingang van Toverland in een grote hal.

Wooddesign fabriceerde dit jaar ook een kettingmolen voor het Samson en Gert-themagebied in Plopsaland De Panne. Daar zorgde de nieuwe machine in de opstartfase voor wat technische complicaties.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be