Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Nieuwe formule in Bobbejaanland: hele dag onbeperkt eten en drinken

26-06-2015, 23.53 uur

Bobbejaanland introduceert een all-you-can-eat-formule. Voor 25 euro per persoon mogen bezoekers de hele dag door onbeperkt eten en drinken in vijf restaurants. Ze hebben keuze uit onder meer buffetten, pizza's, hamburgers en frietjes.

Kinderen tot 11 jaar betalen 16 euro voor een dag lang eindeloos schrokken. Ook drankjes zitten bij de prijs inbegrepen, met uitzondering van alcoholische versnaperingen. Bezoekers die het all inclusive-pakket bestellen, krijgen bij de ingang een speciaal polsbandje.

Medewerkers houden in de gaten of gehaald voedsel niet stiekem wordt weggegeven aan andere gasten. De formule geldt niet als het pretpark tot 22.00 uur 's avonds open is. In juli en augustus zijn die dagen er in ieder geval niet: een reeks zomeravonden werd onlangs onverwachts geschrapt.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be