Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Man (55) biedt entreekaarten Attractiepark Slagharen aan in ruil voor seks

26-06-2015, 17.27 uur

Een 55-jarige man uit Meppel biedt op internet vier kaarten aan voor Attractiepark Slagharen. Hij vraagt geen geld voor de tickets, maar wil betaald worden in natura. De man overhandigt de toegangsbewijzen in ruil voor "een heerlijk uurtje seks".

"Welk (bijstands)gezin heeft het niet breed maar zou toch een dagje uit willen met de kinderen?", vraagt de Meppelaar zich af. De kaarten zouden een totale waarde hebben van 110 euro. "Uiteraard kan dit moois niet helemaal voor niets weg", staat in de advertentie.

De man wil naar eigen zeggen "geen extreme dingen". "Maar mijn wensen moeten wel bespreekbaar zijn!" Wie interesse heeft, kan hem direct bellen. Zijn telefoonnummer staat open en bloot op de site.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be