Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Samara

Negentien gewonden bij explosie in Frans pretpark

24-06-2015, 19.50 uur

In het pretpark Samara (Noord-Frankrijk) zijn vanmiddag vijftien kinderen en vier volwassenen gewond geraakt bij een explosie. Eén van de volwassenen is er ernstig aan toe, de rest is lichtgewond.

De ontploffing zou zijn veroorzaakt in een oven, door een projectiel uit de oorlog. Het is niet duidelijk hoe dat in de oven terechtkwam. Naast medisch personeel, politie en brandweer is ook de explosievenopruimingsdienst naar het park gestuurd.

Themapark Samara, qua opzet vergelijkbaar is met het Nederlandse Archeon in Alphen aan Den Rijn, neemt bezoekers mee naar de prehistorie. Door middel van acteurs, exposities en rekwisieten wordt het dagelijks leven uit die tijd nagebootst. Samara is dertig hectare groot en opende in 1988.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be