Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Gratis zwemmen in het Tikibad van Duinrell doe je zo

23-06-2015, 19.39 uur

Het is een groep kwajongens gelukt om zonder te betalen een duik te nemen in het Tikibad van Duinrell. De heren van YouTube-kanaal Gierige Gasten vonden een zij-ingang waarmee ze zonder problemen het zwemcomplex binnen konden wandelen.

Even daarvoor waren ze het attractiepark zelf ook al zonder kaartje binnengekomen, omdat medewerkers bij de ingang niet aan het opletten waren. "Dat lukt echt niet altijd", reageert Duinrell-woordvoerder Peter Wijnen.

Volgens de voorlichter zijn de jongens uiteindelijk wel gepakt. "Een zeer alerte kassière herkende de zwemmers omdat ze al geprobeerd hadden om met een smoes langs de controlepoortjes te lopen." Beveiligers hebben hen uiteindelijk naar de uitgang begeleid. Wijnen zegt dat personeelsleden van de ervaring geleerd hebben.

De Gierige Gasten liepen eerder zonder problemen gratis Walibi Holland in met behulp van witte pakken. Ook Duinrell werd al eens slachtoffer van filmende inbrekers, toen youtubers van kanaal StukTV 's nachts langskwamen om over achtbaanrails te lopen.



Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be