Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling krijgt eigen Glazen Huis: radiostudio in hart van pretpark

23-06-2015, 12.02 uurBeeld: Plaetjesmakers.nl

In de Efteling wordt een soort Glazen Huis gebouwd. Op de Brink, het grote plein in het hart van het pretpark, staat in juli en augustus een tijdelijke radiostudio.

Zender Efteling Kids Radio zendt daar negen weken lang regelmatig live uit. Dat gebeurt onder meer tijdens het Negen Pleinen Festijn op alle zaterdagen in de periode. De Efteling is dan tot middernacht geopend.

Het nieuwe onderkomen heeft veel weg van het bekende Glazen Huis dat 3FM gebruikt tijdens de jaarlijkse goededoelenactie Serious Request. Normaal gesproken zendt Efteling Kids Radio uit vanaf een studio in het entreegebouw van het attractiepark. De zender is niet te beluisteren via de ether, maar alleen via de kabel, DAB+ en een livestream op internet.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be